Buchrnhornen Aandacht voor bewegen
In het voet- en loopcenter van Buchrnhornen staat aandacht voor bewegen centraal. Verschillende vakgebieden komen samen en de professionals vormen een team wat écht samenwerkt. Luisterend, meedenkend en altijd dichtbij. Zo kunnen ze voor elk bewegingsprobleem een passende oplossing bieden. Van advies of een eenvoudige schoenaanpassing tot de meest complexe orthopedische voorziening.
Voor informatie kunt u contact opnemen met de hoofdvestiging van Buchrnhornen in Eindhoven,
telefoon (040) 244 88 36.

Hanssen Footcare
Hanssen Footcare laat alle technische en menselijke mogelijkheden op het terrein van voet- en schoenkennis samensmelten.
Zo ontwikkelen en produceren wij voethulpmiddelen voor mensen met een beperkte mobiliteit. Onze medewerkers zoeken op een vakkundige en creatieve wijze naar de beste oplossingen op medisch-technisch gebied en leveren een product dat voldoet aan de cosmetische eisen van deze tijd. Dat is onze benadering van het vak en zo verlenen wij al 80 jaar met plezier onze diensten.
Voor meer informatie kunt u met ons contact opnemen, 
telefoon (045) 533 84 44
.
OIM Orthopedie
OIM Orthopedie is een toonaangevend orthopedisch bedrijf door heel Nederland. Overal hebben wij hetzelfde doel: onze klanten kwalitatief hoogstaande orthopedische maatwerkproducten (protheses, ortheses, orthopedische schoenen) en dienstverlening (zoals podotherapie en compressiezorg) bieden om hun het leven te laten leiden zoals zij dat willen. Hun de mogelijkheid geven om mee te doen in de maatschappij. Om maximaal actief te zijn, op ieders eigen niveau.
Meer informatie en alle vestigingen op www.oim.nl.

Penders Voetzorg
Bij Penders Voetzorg staat de klant altijd centraal. Onze podotherapeuten werken nauw samen met orthopedische schoentechnici waardoor we in staat zijn om nauwsluitende oplossingen te vinden voor vrijwel alle voetproblemen. Daarbij spelen kwaliteit, perfecte pasvorm, persoonlijke betrokkenheid en optimale service een belangrijke rol.
Voor informatie kunt u contact opnemen met de hoofdvestiging van Penders Voetzorg in Heythuysen,
telefoon (0475) 49 39 00.