Buchrnhornen Orthopedische Schoentechniek
Buchrnhornen Orthopedische Schoentechniek is al 55 jaar specialist in het vervaardigen van orthopedische schoenvoorzieningen. Bij Buchrnhornen neemt innovatie een belangrijke plaats in. Hierdoor zijn zowel voor kinderen als volwassenen met voet- en/of loopproblemen nieuwe producten ontwikkeld, welke met name gericht zijn op verbetering van functionaliteit en cosmetiek.
Voor informatie kunt u contact opnemen met de hoofdvestiging van Buchrnhornen in Eindhoven, 
telefoon (040) 244 88 36
.
Hanssen Footcare
Hanssen Footcare laat alle technische en menselijke mogelijkheden op het terrein van voet- en schoenkennis samensmelten.
Zo ontwikkelen en produceren wij voethulpmiddelen voor mensen met een beperkte mobiliteit. Onze medewerkers zoeken op een vakkundige en creatieve wijze naar de beste oplossingen op medisch-technisch gebied en leveren een product dat voldoet aan de cosmetische eisen van deze tijd. Dat is onze benadering van het vak en zo verlenen wij al 80 jaar met plezier onze diensten.
Voor meer informatie kunt u met ons contact opnemen, 
telefoon (045) 533 84 44
.
OIM Orthopedie
OIM Orthopedie is een krachtenbundeling van specialisten op het gebied van de orthopedie. Met eigen orthopedische instrument- en schoenmakerijen heeft OIM Orthopedie in het bijzonder het noorden en oosten van Nederland als werkgebied.
Voor informatie kunt u contact opnemen met de hoofdvestiging van OIM Orthopedie in Assen, 
telefoon (059) 239 42 60
.

Penders Voetzorg
Bij Penders Voetzorg staat de klant altijd centraal. Onze podotherapeuten werken nauw samen met orthopedische schoentechnici waardoor we in staat zijn om nauwsluitende oplossingen te vinden voor vrijwel alle voetproblemen. Daarbij spelen kwaliteit, perfecte pasvorm, persoonlijke betrokkenheid en optimale service een belangrijke rol.
Voor informatie kunt u contact opnemen met de hoofdvestiging van Penders Voetzorg in Heythuysen,
telefoon (0475) 49 39 00.